Kompania Jetoni Transport me një eksperiencë shumë vjeçare në fushën e transportit ndërkombëtar të mallrave dhe mjeteve të ndryshme, ofron për të gjithë klientët e saj një shërbim të kompletuar dhe sigurt transporti.

Siguria, shpejtësia dhe garancia e punës së zhvilluar ndër vite ka bërë që sot shumë Shqiptarë që jetojnë prej shumë vitesh ne Britani dhe Europë të na besojnë transportin e mallrave të tyre drejt Shqipërise.

Karakterizohemi nga përkushtimi dhe përgjegjësia e plotë gjatë gjithë procesit të grumbullimit të mallit deri në dorëzimin e tij në destinacionin final.

Na kontaktoni në numrat tanë të telefonit ose në WhatsApp, Viber, Facebook, Instagram dhe e-Mail për tu informuar mbi datat dhe lokacionet e grumbullimit dhe shpërndarjes së mallit.

Misioni ynë është të vazhdojmë rrugën e suksesit në vijimin dhe përmbushjen e standarteve të një shërbimi transporti modern dhe efikas.

Vizioni ynë është i qartë, të vazhdojmë të mbetemi një lider i padiskutueshëm në transportin e Mallrave nga Britania e Madhe dhe vende të tjera të Europës drejt Shqipërisë dhe anasjelltas.

Nëse jeni duke kërkuar për një kompani kompetente, të besueshme dhe profesionistësh, atëherë JETONI TRANSPORT është zgjedhja e juaj e duhur.

Me ne Malli juaj është në dorë të sigurtë.

Jetoni Transport

Numrat tane te telefonit

+44 7 737 597 000

+44 7 507 444 654

+355 68 22 0 5555