TRANSPORT VALIXHESH

Transportojme me siguri maksimale valixhe dhe canta me rroba duke ua dorezuar te afermve tuaj me pergjegjesi te plote.

MATERIALE NDERTIMI

Transportojmë materiale ndërtimi. Kujdes: na kontaktoni paraprakisht për të biseduar për detajet dhe dokumentacionin e nëvojshëm.

ELEKTROSHTEPIAKE

Transportojme Elektroshtëpiake. Kujdes: duhet të na kontaktoni paraprakisht për çmimet. Pajisjet duhet te jene te shoqëruara me faturat perkatëse.

TRANSPORT VEGLA PUNE

Transportojmë vegla pune të llojeve të ndryshme. Na kontaktoni paraprikisht për çdo pyetje të mundshme që mund të keni.

MALLRA TË NDRYSHME

Transportojme mallra të ndryshëm dhe sipas porosive. Na kontaktoni paraprakisht për të diskutuar reth detajeve dhe tarifave.