TRANSPORT MALLRASH NGA SHQIPERIA NE ANGLI

Transport Mallrash Shqiperi Angli
Transport Mallrash Shqiperi Angli


TRANSPORT MALLRASH SHQIPERI ANGLI

Dergesa e radhes nga Shqiperia ne Angli.
Data 19 Korrik Ora. 8:00 deri 16:00.
Adresa: Unaza e re Tirane, prane karburant Kastratit.
Na kontaktoni ne telefon +355682205555
07737597000, 07507444654.

Gjithashtu mund te na kontakoni ne rrjetet tona sociale ne facebook ose ne Instagram
Garanci, Siguri, Shpejtesi per dergesat tuaja!

MATERIALE NDERTIMI

Transport mallrash nga Anglia si materiale ndërtimi. Kujdes: na kontaktoni paraprakisht për të biseduar për detajet dhe dokumentacionin e nëvojshëm.

ELEKTROSHTEPIAKE

Transport Elektroshtëpiake. Kujdes: duhet të na kontaktoni paraprakisht për çmimet. Pajisjet duhet te jene te shoqëruara me faturat perkatëse.

TRANSPORT VALIXHESH

Transport mallrash nga Anglia, siguri maksimale per valixhet dhe cantat me rroba duke ua dorezuar te afermve tuaj me pergjegjesi te plote.

Cfare nuk transportojme?

Nuk ofrojme transport per lendet djegese,ndezese apo plasese. Nuk bejme transport te barnave mjekesore. Nuk tronsportojme dokumenta si karta identeteti, pashaporta. Nuk transportojme produkte te duhanit dhe nen produktet e tij. Per informacion me te detajuar ose per pyetje te ndryshme jeni te lutur te na kontaktonine cdo moment ne numrat tane te telefonit,ne whatsapp, messenger ose e-mail:[email protected]